Price from: Price to: search

Order by: [ ascending ] [ descending ]

http://bankya-imoti.net/admin/pictures/TN_e79fe40de8f082d9b1cf6061712d8185
Четиристаен апартамент със собствен двор

Квадратура: 137 кв.м.

Етаж: Първи

Отличен четиристаен апартамент със собствен двор към него, намиращ се в новострояща се жилищна сграда със стартиращо строителство.

Сградата е разположена в един от най-комуникативните части на Банкя – ул.”Цар Освободител”, непосредствено до центъра на града и до спирка на градски транспорт осигуряващ директна връзка с метрото.

Сградата е с изключително модерна архитектурна визия, като жилищата в нея имат отлично функционално разпределение, осигуряващо максимална слънчева светлина и простор.

Разпределение:
Входно антре.
Просторна дневна част – състояща се от дневна с кухненски бокс и трапезария – от дневната се излиза директно на кокетен собствен двор.
Три самостоятелни спални – едната от които е с тераса към нея.
Баня и тоалетна.
Тоалетна.
Килерно помещение.

Изложение: Юго-Изток.

Към апартамента има обособен собствен двор и осигурено паркомясто, които са включени в цената.

Сградата се строи от инвеститор с отлична репутация.

Разсрочено плащане, като е осигурено и банково финансиране на преференциални условия за покупка на жилищни имоти в сградата, от страна на една от водещите търговски банки в страната, която участва и във финансирането на строителството.

Степен на завършеност:
Жилището се предава на шпакловка и замазка, с изградени инсталации /на тапа/, монтирана многокамерна PVC дограма и монтирани - външна и вътрешни врати.

Отопление предвидено на газ, като до всяко жилище има предвидени газови изводи за индивидуални котли.

Централна канализация.

Price:  137000 €
http://bankya-imoti.net/admin/pictures/bd262f82f0befc944130fd31e0bfc686 http://bankya-imoti.net/admin/pictures/fbf1fc874293766e79aed935c663faa8

<< Back