Price from: Price to: search

Order by: [ ascending ] [ descending ]

http://bankya-imoti.net/admin/pictures/TN_eafa8f3618949fb01bdba2920b1d29dc
Отличен двустаен апартамент

Квадратура: 69 кв.м.

Етаж: Втори

Отличен двустаен апартамент, намиращ се в новострояща се жилищна сграда със стартиращо строителство.

Сградата е разположена в един от най-комуникативните части на Банкя – ул.”Цар Освободител”, непосредствено до центъра на града и до спирка на градски транспорт осигуряващ директна връзка с метрото.

Сградата е с изключително модерна архитектурна визия, като жилищата в нея имат отлично функционално разпределение, осигуряващо максимална слънчева светлина и простор.

Разпределение:
Просторна дневна част – състояща се от дневна с кухненски бокс и трапезария – от дневната се излиза покрита тераса, самостоятелна спалня, баня и тоалетна.

Изложение: изцяло ЮГ.

Към апартамента има паркомясто, което е включено в цената.

Сградата се строи от инвеститор с отлична репутация.

Разсрочено плащане, като е осигурено и банково финансиране на преференциални условия за покупка на жилищни имоти в сградата, от страна на една от водещите търговски банки в страната, която участва и във финансирането на строителството.

Степен на завършеност:
Жилището се предава на шпакловка и замазка, с изградени инсталации /на тапа/, монтирана многокамерна PVC дограма и монтирани - външна и вътрешни врати.

Отопление предвидено на газ, като до всяко жилище има предвидени газови изводи за индивидуални котли.

Централна канализация.

Price:  69000 €
http://bankya-imoti.net/admin/pictures/a087671ca5f6fc503328fa1bac4be24e http://bankya-imoti.net/admin/pictures/e3dece1efe83ec6e9d52c58d05c18d0f

<< Back